Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakgimnázium

Beiratkozás első osztályba a 2020-2021. tanévre

A napokban megjelent 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat értelmében a leendő első osztályosok beiratkozása a következőképpen alakul iskolánkban:

  • A szülők 2020. április 6-24. között jelzik szándéknyilatkozatukat a titkarsag@wardmaria.hu címen a beiratkozásról. Kérjük, hogy lehetőség szerint a felvételhez szükséges minden dokumentumot juttassanak el elektronikus formában számunkra. A szükséges dokumentumokról itt tájékozódhatnak: http://wardmaria.hu/cikk/felveteli-es-atveteli-eljaras-az-altalanos-iskolaba
  • Az iskola vezetősége legkésőbb 2020. április 27-ig dönt a felvételről. Erről írásban tájékoztatja minden esetben a szülőket, valamint a felvétel esetén a lakóhely szerinti körzetes iskola vezetőjét.
  • Amennyiben esetleg nemleges a válasz, abban az esetben a körzetes iskolák 2020. április 28-ig hivatalból felveszik a körzetükbe tartozó tanköteles gyermekeket. Továbbá április 28. és május 15. között lehetőség van a férőhellyel rendelkező körzetes iskoláknál további felvételi kérelemmel élni. A beiratkozáshoz szükséges iratokat a 2020-2021. tanév első napján kell majd bemutatni.

A beiratkozással kapcsolatos hivatalos tájékoztató elérhető itt:
https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/iskolai_beiratkozas_2020

Várunk minden leendő első osztályos gyermeket és családjaikat iskolánkba!