Belváros Művelődéséért Díj, 2017

Az idei Belváros Művelődéséért Díjak átadására 2017. június 1-én került sor Belváros-Lipótváros Polgármesteri Hivatalában. A díjazottak között Pártosné Fazekas Odette, iskolánk tanítója is elismerésben részesült.

Pártosné Fazekas Odette

A Budapesti Tanítóképző Főiskolán szerezte diplomáját általános iskolai tanító szakon, német nyelvi műveltségi terület kiegészítő képzéssel, valamint alsó tagozatos közlekedési szakreferensként.
Intézményünk alapításától, az 1997. évi újraindulás óta dolgozik iskolánkban. Tanítóként, osztályfőnökként, munkaközösség-vezetőként, valamint korábban igazgatóhelyettesként is, minden szinten elhivatottan, magas szakmai színvonalon végzi munkáját.
Számos továbbképzésen tökéletesítette tudását. Főiskolai- és egyetemi hallgatók gyakorlatvezetésében is aktív. Emellett matematika tankönyvcsalád átdolgozás utáni kipróbálásában és bírálatában vett részt. Rendszeresen tart bemutató órákat a KAPI továbbképzésein.
Tanulói előmenetelére a tanórák mellett a felzárkóztatás és tehetséggondozás területén is nagy figyelmet fordít. Diákjai több megyei és országos versenyen szereztek kiemelkedő eredményeket.
Következetes és hiteles nevelőként a szülőkkel is jó kapcsolatot alakít ki. Öregdiákjaink is vissza-vissza járnak hozzá, mint egykori tanítójukhoz.
Megalapítása óta a Ward Mária Iskola Alapítvány kuratóriumában tevékenykedik, hosszú éveken keresztül elnökként. Áldozatos munkájával az egész iskola közösségét szolgálja.
Az iskola alapításától 20. éve, alapító tagként a Budapesti Ward Mária Iskolában gyakorolja hivatását.