Ward Rádió a díjazottak között

A Ward Rádió 2019/2020-as tanév teljesítményét díjazta idén a DUE Médiahálózat (Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete) a 2020. szeptember 22-én megrendezett  27. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

   

Az egyesület évente értékeli az ország diákújságait és -rádióit. A Ward Rádiót idén már két kategóriában (az év tematikus diákrádiója, és az év zenei diákrádiója), összesen három díjjal jutalmazta a szakmai zsűri.

Fehér Enikő (10.a), Kovács Nikoletta (10.b) és Baranyai Dániel (10.a) Az Év Zenei Diákrádiósa kategóriában 3. helyezést értek el Diákcsemegéjükkel, amelyben az internet dühítő jelenségeiről, megosztó dolgairól, influenszerekről és közösségi oldalairól értekeznek.

Némethy Györk (12.b) pedig Az Év Zenei Diákrádiósa kategóriában különdíjat kapott Vangelisről készült Wardrock műsorával és megvédte címét, mert idén másodszor is elnyerte Az Év Tematikus Diákrádiósa kategória 1. helyezését Kultúrkúrájával, amelyben a magyarok űrkutatásban végzett egykori és jelenlegi munkáját és jelentőségét vizsgálja és bemutatja az iskolánk 3. emeletén indult Puli Space Technologies vállalat tevékenységét, akik bolygók felszínét vizsgáló rovert fejlesztettek ki. Györkkel a DUE Magazin is készített interjút, itt olvashatjátok.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A műsorok megtalálhatóak a  wardmaria.hu/wardradio oldalon, vagy az alábbi közvetlen linkeken:

Hallgassátok a Ward Rádiót és kövessétek Instagram és Facebook oldalát!