A zeneművészeti szakgimnázium 2017. szeptemberében induló évfolyamára elő-meghallgatásokat hirdetünk a 2016. december 12-i héten. Várunk minden érdeklődőt, akik az induló 9. évfolyamunkra szeretnének felvételi párhuzamos művészeti képzésre, valamint azokat az érettségizett (vagy idén érettségiző) növendékeket, akik OKJ-s képzésünkön szeretnék folytatni zenei tanulmányaikat. A jövő tanévtől az eddigi szakképzési évfolyamaink mellett szakképesítés-ráépüléssel is lehetőség nyílik az egyházzenész, klasszikus zenész és népzenész szakjainkon nappali tagozatos tanulmányok folytatására.

A képzéseinkről szóló részletes tájékoztatót, a felvételi követelményeket, a jelentkezési lapokat, valamint művész-tanáraink névsorát itt érhetik el >>>>

Az elő-meghallgatásokra a jelentkezéseket 2016. december 1-ig várjuk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy személyesen az intézmény titkárságára. Az érdeklődők számára nyílt napokat is tartunk a következő napokon:

2016. október 24.
2016. november 15.
2016. november 23.
2016. december 8.

Várunk mindenkit szeretettel!

Kiegészítő információk