Kedves Szeretetszolgálatot végző diákok! Nagyon jó lehetőségre hív Benneteket az Orvosi Rehabilitációs Intézet!

2017. június 10. szombaton, a MERI Sportnapon 9 órától 16 óráig 3 órás időintervallumban fogyatékkal élő személyek kísérése, segítése a különféle sportok kipróbálásnál
Aki szívesen menne segíteni, jelezze nekem a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve személyesen!

További információk >>>>

meri_sportnap_plakat.jpg

2017. június 24-én, szombaton 16:00-órától
Bajor Gizi Színészmúzeum
Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, személyesen, vagy a faliújságra kihelyezett lapon lehet.

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom legközelebbi két programjára szeretettel hív segítőnek Benneteket!

Családi nap a Hősök terén: 2017. május 28-án vasárnap. Ide önkéntesek mellé várnak segítőket, főleg kisgyerekek foglalkoztatására. Délelőtt 10.00 órától este 20:00 óráig lehet időpontot választani.

Család és Karrier? 2017. május 29-én, hétfőn 17:15 órától várják a segítségeteket. A naplót ne felejtsétek magatokkal vinni!
Helyszín: SOTE Budapest 1089, Nagyvárad tér 4.

Jelentkezni e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), faliújságon kihelyezett nyomtatványon, vagy személyesen (Galambos Szilviánál).

Kedves Diákok!
A Katasztrófavédelem május 26-án szeretetszolgálatos lehetőségre hív minket! Aki szívesen jönne, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, személyesen, vagy a faliújságon!
arvizvedelmi_gyakorlat.jpg

Gyere Te is szeretetszolgálatra a Múzeumok Majálisára 2017. május 20-21.
Helyszín: Múzeumkert (Nemzeti Múzeum)
Ez a két napos rendezvény a múzeumok számára a legfontosabb közönségkapcsolati esemény. Szombaton és vasárnap 9-18 óra között, TETSZŐLEGES IDŐTARTAMBAN (legalább 3 óra ajánlott) várják a diákokat az alábbi tevékenységekre:
szórólap osztogatása, kérdőív kitöltése, játékos totók javítása és ajándékosztás, jelmezes öltözködésben és kézműves foglalkozásokban segédkezés.
Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet!

Kiegészítő információk