Szeretetszolgálat
a Don Bosco Ének és Zenekar szolgálatában

Választhattok az alábbi programok közül, vagy a családoknál is szolgálhattok. A feladat minden esetben gyermekfelügyelet.

A központi programok minden esetben az V. ker. Papnövelde utca 5-7. címen lesznek.

Szeretetszolgálat, a segítő szakma iránt érdeklődőknek

Decemberben indul a Kék Vonal Ifjúsági Tanácsadó Testülete (KVITT)

A Kék Vonal telefonos lelkisegélyszolgálat 14-18 éves fiatalokat keres, akik véleményezik, és ötleteikkel részt vesznek a Kék Vonal szolgáltatásainak fejlesztésében.

A diákoknak a közösségi hangulaton túl izgalmas projektfeladatokat, programokat és igazolást kínálnak az 50 óra közösségi szolgálatról.

Szeretetszolgálat

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom szervezésében Család és Karrier előadás

2017. november 27-én, hétfőn

  • 18:00 Engler Ágnes: Család, mint erőforrás
  • 19:20 Bagdy Emőke: Hát én immár kit válasszak...?

Az előadás előkészítésében és lebonyolításában lehet segíteni a helyszínen:

Szeretetszolgálat a parajdi sóbarlangban
Böjte Csaba árvái javára

Angyalváró

December 15,16,17,18-án buszos kirándulás keretében a Három Királyfi…Mozgalom szervezésében keresünk segítő diákokat az Angyalváró program lebonyolításában. 16 órát tudunk elszámolni teljesített óraként. Az útiköltséget kell kifizetni, a szállás és ellátás ingyenes. Kísérő tanár Bábiczki Andrea tanárnő.

Szeretetszolgálat

A Budapest Esély Nonprofit Kft. jelentkezőket keres társadalmi kisebbségekkel kapcsolatos érzékenyítő társasjáték játékmesteri posztjára.

Akkor várunk, ha szerinted is ciki előítéletesnek, rasszistának lenni. Gyere el, és ismerd meg Egymásra lépni tilos! című társasjátékunkat! A játék kvíz kérdésekkel ad át információkat nemzeti és etnikai kisebbségeinkről, hátrányos helyzetű közösségeinkről.

Kiegészítő információk