Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakgimnázium


Versenyeredmény

Iskolánkból 3 csapat (valamennyi a hetedik évfolyamból) indult a BGSZC Harsányi János Technikum által meghirdetett német nyelvi, egyfordulós, online versenyen. A Zum Glück csapat 3. helyezést ért el, melyért oklevelet és könyvkuponokat nyertek.

Gratulálunk nekik, és felkészítő tanáruknak, Hetyey Györgynek!


Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny

A Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny eredményhirdetésére november 24-én került sor.

A 6.A osztály csapata 3. helyen végzett a dél - pesti körzeti fordulón

A csapat tagjai:

Somogyi Botond
Sorbán András
Szabó Várkony

GRATULÁLUNK!


Bolyai Matematika Csapatverseny 2021

November 3-án, szerda délután volt a Bolyai Matematika Csapatverseny körzeti fordulójának eredményhirdetése és iskolánk csapatai az alábbi helyezéseket érték el:


VI. Ward Mária korának zenéje - régizenei kurzus, 2021.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket régizenei kurzusunkra, melyet a járványügyi helyzet alakulása szerint jelenléti és/vagy online formában fogunk megtartani.

A jelentkezéseket az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével várjuk. Itt további információkat is találnak az eseményről >>>>


Szabadság történetei - díjátadó

Szeptember 14-én került sor a "Szabadság történetei" c., tavaly a témahéten indult történelmi projekt befejezésére, egy filmfesztivál keretében, melyre iskolánk szakgimnazistái és okj-s hallgatói is meghívást kaptak. Ők részt vettek a projekt tavalyi előadásán.

A fesztiválon bemutatásra és díjazásra került az a riportfilm is, amit Kerékgyártó Gergely kollégánk és Jávor Péter hallgatónk készített Virágvölgyi Márta népzenesszel, iskolánk tanárával.