Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakgimnázium

DÖK adománygyűjtés

Tisztelt Szülők! 

Iskolánk Diák Önkormányzata már évek óta készségesen áll diákjaink rendelkezésére. Első és legfontosabb feladatunknak az egységes gimnáziumi közösség kialakítását tartjuk, ennek érdekében rengeteg színes és izgalmas programot szervezünk a középiskolás tanulóknak. E programoknak hála gólyáink is hetek alatt válnak a gimnáziumi közösség tagjaivá. A gólyatábor alatt az újonnan érkezettek, nekünk hála, gyorsan megismerkednek a középiskolás évek nehézségeivel és gyönyöreivel. Éves programjaink még a Gólyabál, a Farsang, a tavaszi Party. Emellett meglepetésekkel készülünk a diákoknak Mikulás napjára is.

A DÖK tagjai ezen programok megszervezését teljes odaadással csinálják, nem kevésszer szabadidejüket is feláldozzák az érdekben, hogy az adott program a lehető legjobban sikerüljön.

Viszont sajnos a Diák Önkormányzat anyagilag szinte napról napra, avagy programról programra él, ezért szeretnénk megkérni Önöket, hogy ha kedvük tartja támogassák Diák Önkormányzatunkat kisebb-nagyobb összeggel, melyet a programok színvonalának növelésére, illetve új programok kitalálására és lebonyolitására fordítanánk!

Adományaikat a portán elhelyezett gyüjtőperselybe tudják elhelyezni!

A legkisebb segítség is számít, így a legapróbb felajánlást is örömmel fogadjuk!

Köszönettel:

A DÖK tagjai