Aki gyermeke részére szeretné igényelni az iskolai menzán való étkezést, minden tanév kezdetén az alábbi űrlap kitöltésével tudja ezt jelezni. Ha csak évközben szeretne bekapcsolódni az étkezésbe, akkor is itt kell jelentkezni.

A jelentkezést követően küldünk egy regisztrációs e-mailt, amelyben közölt egyedi belépési adatokkal lehet belépni az www.etkezesiszoftver.hu oldalra, ahol megrendelhetik gyermeküknek az aktuális hónapra az ebédet, letölthetik az automatikusan előállított díjbekérőt / számlát, átutalás után pedig nyomon követhetik egyenlegüket. Ha gyermekük beteg lesz vagy egyéb elfoglaltság miatt hiányzik, szintén ezen a felületen van lehetőség az ebéd lemondására.

Lemondásra, a következő napra vonatkozóan, reggel 9 óráig van lehetőség. Akik 100%-os kedvezményben részesülnek, azok aznap 8 óráig kötelesek lemondani az étkezést. Kérünk minden kedvezményes étkezést igénybevevőt, hogy a lemondást minden esetben, minél előbb tegye meg, mert az igénybe nem vett kedvezményes étkezés komoly anyagi ráfizetéssel jár az iskolának. Lemondás kizárólag az  online felületen, esetleg e-mailben lehetséges.

Kedvezmények: A diétára, vagy a kedvezményre jogosító igazolásokat kérjük e-mailben, megküldeni az ebed@wardmaria.hu címen Tar Edit ügyintéző részére. A kedvezmény igénybevételére a honlapon található nyilatkozat kitöltésével és leadásával válik jogosulttá a szülő. A nyomtatvány a lap alján található.

Étkezéskor a felsős és középiskolás gyermek az ebédlőbe vigye magával diákigazolványát vagy annak másolatát, mert az igazolványon található vonalkód segítségével tudja az étkezést igénybe venni.

Menzával kapcsolatos kérdésben Tar Edit gazdasági ügyintézőt kereshetik munkadiőben a 06-30-862-2701 telefonszámon, vagy e-mailben az ebed@wardmaria.hu e-mail címen.

 

Tisztelt Szülők! (2020 novemberi levél)

2020. december hónaptól Iskolánk áttér az online felületen történő ebéd megrendelésre és lemondásra. A regisztrációs e-mailben közölt egyedi belépési adatokkal lehet belépni az www.etkezesiszoftver.hu oldalra, ahol megrendelhetik gyermeküknek az aktuális hónapra az ebédet, letölthetik az automatikusan előállított díjbekérőt / számlát, átutalás után pedig nyomon követhetik egyenlegüket. Ha gyermekük beteg lesz vagy egyéb elfoglaltság miatt hiányzik, szintén, kizárólag ezen a felületen van lehetőség az ebéd lemondására.

 

Étkezés megrendelésének menete:

1/ Belépést követően, több gyermek esetén külön-külön kell megrendelni az étkezést. Ehhez a főablakon az adott gyermek nevével ellátott gombra kell kattintani.

2/ Megrendeléshez kattintsunk a bal oldali menüponton a Megrendelés gombra. Az adott hónap kiválasztása után az Étkezési napok gombra kattintva megjelennek a befizethető napok.

3/ A megrendelt napok számát szűkíthetjük, ha a naptár listában a Törlés gombra kattintva kitöröljük a kiválasztott napot.

4/ A megrendelés leadásának utolsó lépése a (sárga) Megrendelés gombra való kattintás. Ennek a gombnak a segítségével megtörténik a megrendelés.

5/ A rendelésről a rendszer egy automatikus e-mailben tájékoztat.

Étkezés lemondásának menete:

1/ Étkezés lemondáshoz kattintsunk a bal oldali menüponton a Lemondás gombra.

2/ A Naptár listában csak azok a napok látszódnak, amelyek még lemondhatóak.

3/ Lemondáshoz válasszuk ki a lemondani kívánt napokat, majd a Lemondás gombra kattintva mondhatjuk le az étkezést.

4/ A lemondásról a rendszer egy automatikus e-mailben tájékoztat.

Lemondást továbbra is a következő napra vonatkozóan reggel 9 óráig van lehetőség. Akik 100%-os kedvezményben részesülnek, azok aznap 8 óráig kötelesek lemondani az étkezést.

Fontosabb dátumok, átutalás:

1/ Minden hónap 1. napján a rendszer automatikusan kiküldi az e-mailt arról, hogy a következő hónapra megnyílt a megrendelési lehetőség.

2/ A megrendelésre nyitva álló határidő minden hónap 15. napja.

3/ Minden hónap 13-án emlékeztető e-mailt küld a rendszer annak a szülőnek, akinek még nem érkezett be a megrendelése, hogy 15-ig még megrendelheti az étkezést.

4/ Az étkezés befizetésére kizárólag átutalással van lehetőség. A megrendeléskor elkészült díjbekérőn/számlán 2 napos fizetési határidő fog szerepelni. Kérjük, szíveskedjenek határidőre átutalni az étkezés, számlán található pontos összegét a következő bankszámlaszámra:

Kedvezményezett: Budapesti Ward Mária Iskola

Bankszámlaszám: 10700691-70006780-51200002

Közlemény az átutalásnál: Fontos, hogy az átutalás közlemény rovatába kizárólag a díjbekérőn/számlán szereplő azonosító számot tüntessék fel!!! A rendszer ezzel az azonosító számmal tudja a kiegyenlítést végrehajtani, ezért nagyon fontos, hogy ezt pontosan írják a közleménybe és mást ne írjanak oda.

5/ Az összegek beérkezésének végső határideje minden hónap 21. napja. A befizetés határidejét kérjük, szíveskedjenek betartani, mert a késve érkezett befizetések után már nem tudunk a gyermeknek étkezést biztosítani az adott hónapban. A menza rendelés leadása az iskolának is határidőhöz van kötve!

Kedvezmények, igényelt étkezések:

A rendszerben beállított kedvezményeket nem lehet szülői hozzáféréssel átállítani. Az esetleges változásokat és a diétára, kedvezményre jogosító igazolásokat továbbra is kérjük e-mailben jelezni, megküldeni az ebed@wardmaria.hu címen Tar Edit ügyintéző részére.

A Nyilatkozat ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez ide kattintva letölthető.

 

Étkezésnél:

Étkezéskor kérjük, hogy a gyermek az ebédlőbe vigye magával diákigazolványát vagy annak másolatát, mert az igazolványon található vonalkód segítségével tudja az étkezést igénybe venni. A korábban kiadott ebédkártyák már nem érvényesek.

Kérdés esetén írjanak e-mailt az ebed@wardmaria.hu címre, vagy hívják Tar Editet a +3630/862-2701 telefonszámon.

 

ÉTKEZÉSI DÍJAK A 2023/2024. TANÉVBEN

 

 

Ebéd napi díja Diétás ebéd napi díja 3x napi díj

Alsós tanulók

890 Ft 1100 Ft 1310 Ft

Felsős és középiskolai tanulók

985 Ft 1250 Ft

1405 Ft

Felnőtt

995 Ft 1250 Ft -