FELVÉTELI 2019

Az elmúlt héten megjelent a továbbtanulási tájékoztató, a felvi.hu oldalon olvasható valamennyi meghirdetett szak leírása. Nagyon fontos, hogy mindenki olvassa el az általános érvényű információkat (mint pl. teendők, határidők, benyújtandó dokumentumok stb.), mert ezzel sok kellemetlenséget el lehet kerülni. Ha valaki bizonytalan, mindenképpen kérjen segítséget. Még ahhoz sincs késő, hogy a lehető legjobb pályaválasztási döntés meghozatalában kérj segítséget!

A szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2019. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen.

Az online Tájékoztató január végéig várhatóan frissül a hivatalos kiegészítéssel, amely tartalmazza a megjelenés után történt esetleges változásokat. A jelentkezés benyújtása előtt tehát elengedhetetlen a kiegészítés során módosított információkat is átnézni, hiszen hatással lehetnek a korábban kialakított felvételi stratégiára.

Jelentkezési határidő: 2019. február 15.

Jelentkezni kizárólag a E-felvételi rendszerén keresztül lehet. A felsőoktatásba történő jelentkezés online felülete a jelentkezési határidőig folyamatosan a jelentkezők rendelkezésére áll. A rendszerben az adatok elmenthetők, így nem szükséges egyszerre minden információt megadni, mert az űrlapok kitöltése bármikor folytatható. Az E-felvételi használata egyszerű és gyors, a szükséges dokumentumok csatolása egyszerűbb. Az E-felvételi használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvin.

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2019. február 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje öt nappal később, február 20-án van. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés. Ezt mindenki gyorsan és személyesen igényelheti a Kormányablakoknál.

Kérdésekre szívesen válaszolok emailben, de személyesen is kereshettek!

banhegyi.andrea@wardmaria.hu