Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakgimnázium


Állatmenhelyet segítettünk

A DÖK és a Zöld DÖK szervezésében, wardos diákok reszt vehettek egy állatmenhely segítő programban.


Ward Könyvnap 2022. - epilógus

Március 3 - International World Book Day, vagyis a Nemzetközi Könyvnap.

Hétfőn felbukkantak az iskola folyosóin a ’kedvenc könyvem’ szavazóládák, adománygyűjtő helyek, és plakátok, amiből megtudhattuk, mi is vár ránk a héten.


Bemutatkozás

 

“A diákönkormányzatok legfontosabb feladata a véleménynyilvánítás a tanulókat érintő ügyekben, valamint a diákság képviselete.” 

 


GÓLYAAVATÁS

2020. október 9-én került sor kilencedikes diákjaink hagyományos gólyaavatására, melynek során 10. évfolyamos társaik különböző tréfás, leleményességet és ügyességet igénylő feladatok elé állították őket.

A fotókat Herceg Tamás (10.A) készítette.


DÖK adománygyűjtés

Tisztelt Szülők! 

Iskolánk Diák Önkormányzata már évek óta készségesen áll diákjaink rendelkezésére. Első és legfontosabb feladatunknak az egységes gimnáziumi közösség kialakítását tartjuk, ennek érdekében rengeteg színes és izgalmas programot szervezünk a középiskolás tanulóknak. E programoknak hála gólyáink is hetek alatt válnak a gimnáziumi közösség tagjaivá. A gólyatábor alatt az újonnan érkezettek, nekünk hála, gyorsan megismerkednek a középiskolás évek nehézségeivel és gyönyöreivel. Éves programjaink még a Gólyabál, a Farsang, a tavaszi Party. Emellett meglepetésekkel készülünk a diákoknak Mikulás napjára is.