Idén januárban is megrendezésre került a Ward-bál.

Ward Bál 2013

Idén januárban is megrendezésre került a Ward-bál, melynek ebben az évben a Párbeszéd Háza adott helyet. A bált iskolánk igazgatója, Kaszap Viktória CJ nyitotta meg, aki beszédében arra kért bennünket, hogy éljünk azzal a különleges lehetőséggel, hogy szülök és tanárok végre iskolán kívül találkozhatnak egymással, engedjük el az iskolát, és merjünk szabadon, leginkább ne az intézményi dolgokról beszélgetni egymással.

Az ötödik Ward-bál különlegessége volt, hogy a nyitótáncot iskolánk tanárai mutatták be, amit vacsora követett. Majd a ház egy másik termében borkóstolóra került sor. Idén egri borok kerültek terítékre. A borkóstoló hangulatát színesítette iskolánk diákjainak népdal-éneklése, illetve a közös dalolgatás is. Ebben a teremben ezután táncház volt, még a másik teremben folytatódott a bálozás, amit a tombolázás, illetve az est díszvendége, Fábián Éva a tánc eredetéről szóló meséje szakított félbe.

Az igen jó hangulatban telt bál tényleg különleges alkalom volt arra, hogy fesztelenül, egymás társaságát élvezve találkozhassunk tanárok és szülők. Ezúton is szeretnénk őszinte hálánkat kifejezni azok iránt, akik szervezéssel, támogatásukkal lehetővé tették ezt a felejthetetlen élményt.