Ward Weekend 2013

Immár több éves hagyományra tekint vissza a Ward-weekend, a Budapesti Ward Mária Általános Iskola és Gimnázium családi napja. Idén szeptember 28-án az előző két év Tordasi Kalandparkja után új helyszínen, a nagykovácsi Sztrilich Pál Cserkészparkban gyűltünk össze mindannyian, alsósok, felsősök, gimnazisták, szülők és tanárok.

A programok 9:30-kor kezdődtek reggeli imával, majd tagozatonként a testnevelők által változatosan összeválogatott helyszíneken játékokkal folytatódtak. A teljesség igénye nélkül csak néhány a sokból: íjászat, számháború, strandröplabda, laser-tag, tájfutás és természetesen az elmaradhatatlan foci. Aki nem érzett a sport iránt akkora lelkesedést, annak volt alkalma kézműves foglalkozásokon is részt vennie, fonhatott kosarat, agyagozhatott. A délutáni programok előtt az egytől kettőig tartó szünetben a gyerekek megették a szülők által délelőtt még bográcsokban fortyogó gulyáslevest vagy pörköltet. A fél négyre hirdetett zárás után csak lassan ürült ki a cserkészpark.

Köszönjük a testnevelés munkaközösség tagjainak, a helyszíneken felügyelő kollégáknak, mindazoknak, akik tevékenyen részt vettek – utoljára, de nem utolsó sorban a Jó Istennek az időjárás-jelentés ellenére – a nem várt napsütéses, vidám, szép napot!