Bemutatkozás

“A diákönkormányzatok legfontosabb feladata a véleménynyilvánítás a tanulókat érintő ügyekben, valamint a diákság képviselete.” 

 

Ez elv alapján működünk mi is, a Ward DÖK. Törekszünk arra, hogy az itt eltöltött 4 év a diakok számára a tanulás mellett kicsit a szórakozásról is szóljon. Szeretnénk elősegíteni közösségek létrejöttét, és a pezsgő diákéletet. Ennek érdekében egész évben változatos programokkal, és kihagyhatatlan lehetőségekkel várunk benneteket.

Elnökünk:Benkeházi Robotka Dóri

Alelnök:Kiss-Mihály Blanka

Segítő tanár: Giczinger László


Ha érdekel a munkásságunk, kövess minket!

Instagram is: https://instagram.com/ward.dok/

Facebook: https://www.facebook.com/warddok/

Gólyatábor:

Gimnáziumunkban minden évben megrendezésre kerül a gólyatábor. A három napos esemény alatt a leendő kilencedikesek rengeteget megtudhatnak osztályukról, évfolyamukról és iskolájukról. Sok csoportos programmal, játékkal, beszélgetésekkel várjuk őket, ezzel is segítve a közösségépítést. Kiscsoportos beszélgetésekkel próbáljuk megismertetni velük az iskolában rejlő lehetőségeket. Ilyenek a Diákönkormányzat, utazások, iskolai élet és még sok más… Igyekszünk körbevezetni a gólyákat, így szeptember elsején sokkal magabiztosabban  indulhatnak óráikra. Célunk, hogy a diákok rengeteg élményt és emléket vihessenek haza, így izgatottan várhassák, hogy megkezdjék tanulmányaikat a Ward Mária Gimnázium leendő kilencedikeseiként.

 

Gólyabál:

Iskolánkban hagyomány, hogy minden évben megrendezzük a gólyabált. Az estére a kilencedikes fiúk kizárólag felsőbb éves lányokkal, a lányok felsőbb éves fiúkkal jöhetnek. Mindkét esetben a fiúk kérik fel a lányokat. A rendezvény egy nyitótánccal kezdődik, ami a hagyományokra való tekintettel általában angol keringő. Ezt mindenki párjával táncolja. Ezután igyekszünk a fiataloknak buli hangulatot biztosítani, hogy kedvükre táncolhassanak, és élvezzék az eseményt.

 

Havi programok:

Gimnazistáink minden hónapban részt vehetnek egy DÖK által szervezett programon.Itt fő a változatosság. Szeretet-szolgálatos órák ledolgozásától, adománygyűjtésen keresztül, a közös sportolásig, vagy épp filmezésig mindenki találhat kedvére való elfoglaltságot.

 

Film est

A film est egy évente megrendezett esemény. Ilyenkor igyekszünk mozit varázsolni az egyik teremből. Általában egy adott témában nézünk filmeket. A legutóbbi a MARVER volt, amit minden diák egyaránt kedvelt. Fő célunk a tanulók órákon kívüli megismerése a rágcsák, a beszélgetés és persze a filmek mellett. 

 

Ha bármi ötleted vagy kérdésed van, az alábbi email címen elérhetsz minket: dok@wardmaria.hu