Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakgimnázium


Októberi programok leendő elsősöknek

Októberben is várjuk az érdeklődőket. 20-án 8-12 óra között nyílt órákat láthatnak vendégeink. 21-én folytatódik a "Játékos képességfejlesztő iskolaelőkészítő foglalkozások" 2. alkalommal.

>>>>REGISZTRÁCIÓ<<<<


VI. Ward Mária korának zenéje - régizenei kurzus, 2021.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket régizenei kurzusunkra, melyet a járványügyi helyzet alakulása szerint jelenléti és/vagy online formában fogunk megtartani.

A jelentkezéseket az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével várjuk. Itt további információkat is találnak az eseményről >>>>


Ward weekend, 2021

Okóber 2-án, gyönyörű őszi napon az egész iskola közössége (diákok, szülők, tanárok és munkatársak) ismét együtt tudott lenni.

További fotók >>>>


Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

Nagy jelentőségű és egész életre kiható esemény volt a NEK. Mindamellett, hogy mindenki egyénileg, vagy családjával ott volt az események közelében, részt vett a szentmiséken, az imádságokon és  megannyi programon, a Ward gimnáziumi osztályai együtt is kilátogattak az egyik fő eseményre, a tulajdonképpeni kongresszusra, melyet a HUNGEXPO területén rendeztek meg. Az öt napig tartó eseménysorozatból választásunk a pénteki napra esett, mely utóbb jó döntésnek bizonyult.