Két keréken a 11.a osztály

Bringás Vándortábor Erdélyben

2023 augusztusában a 11.a osztály Kormos László Tanár Úr szervezésében Székelyföldre utazott a Bringás Vándortábor program keretében, mely közösségi és kulturális szempontból egyaránt életre szóló élmény volt mindenki számára. Az alábbiakban a diákok gondolatai olvashatóak a programmal kapcsolatban.

„Ez az egy hét varázslatosan telt el. Elbűvölő helyeket jártunk be Erdély vadregényes vidékein. Rengeteg élménnyel és kalanddal lettünk gazdagabbak, azonban a közösen eltöltött minőségi idő mellett a kitartásunk és az osztályközösségünk is még jobban megerősödött, hiszen bizonyos esetekben fizikai tűréshatárunkat is feszegettük biciklizés közben.  

A túra során számos székelyföldi nevezetességet ismertünk meg, a teljesség igénye nélkül a következőket sorolnánk fel: Benedek Elek Emlékház, Baróti Múzeum, Székely Múzeum, Csíki Sörgyár…

Az egyik legjobb dolog az eddig említettek mellet a túravezetőnk, Andris volt, aki türelmével, humorával, kitartásával és segítőkészségével tette felejthetetlenné a nyár egyik legjobb hetét.

A szállások élhetőek és kényelmesek voltak, az ételek ízletesnek és bőségesnek bizonyultak. Szeretnénk köszönetet mondani a tábor szervezőinek és legfőképpen Andrisnak, aki segített átlendülni a holtpontokon, átvezetett minket Székelyföld mesés tájain!

Rengeteg nevetés és vidám pillanat tarkította az utazásunkat. Nagyon reméljük, hogy jövőre is részt tudunk venni egy ehhez hasonló táborban!”