Iskolánk Budapesten a belvárosban autóval és tömegközlekedéssel
egyaránt jól megközelíthető központi helyen található

Információk

Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük a Budapesti Ward Mária Iskolában, reméljük, hogy találunk az Ön teremigényére jó megoldást és nemsokára partnereink között üdvözölhetjük.

Kérjük, hogy a terembérléssel kapcsolatos igényét az ezt az űrlapot adja meg.

Igyekszünk mielőbb válaszolni megkeresésére, azonban, ha szeretné a választ megsürgetni, akkor legyen kedves e-mailt írni a teremberles@wardmaria.hu e-mail címre.

Iskolánk Budapesten a belvárosban autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető központi helyen található

Metróval a Ferenciek teréről (M3) az Astoriáról (M2) Fővám térről (M4), villamossal a Március 15. térről, buszokkal a Ferenciek teréről könnyen elérhető.

Épületünkben több mint 40 bérelhető helyiséget talál 28 és 200 m2 között mindenféle méretben és kialakítással. Intézményünk alkalmas bármilyen esemény megvalósításához, ahol az igényes környezet és a frekventált helyszín mellett fontos a kedvező ár is. Hosszútávú bérlés, illetve több terem együttes bérlése esetén kedvezményt adunk.

Az épület otthont ad a Budapesti Ward Mária Iskolának, ugyanakkor helyiségei bérelhetők is. A műemlék jellegű épület látványos belsőépítészeti adottságaiból, barátságos atmoszférájából fakadóan kiválóan alkalmas sajtótájékoztatók, konferenciák, előadó-művészeti rendezvények, hangfelvételek, konferenciák, bemutatók, tanfolyamok, kiállítások, továbbképzések, műsorral egybekötött céges rendezvények megtartására is.

Információ, teremfoglalás, időpont egyeztetés a termek megtekintéséhez (hétköznapokon 8.00-16.00 között)

Tar Edit

Mobil: +36-30-86-22-701;

Telefon: +36-1-797-7792

Email: teremberles@wardmaria.hu