2014. november 28-án jótékonysági hangversenyt szerveztünk iskolánk javára.

Jótékonysági hangverseny 2014

2014. november 28-án jótékonysági hangversenyt szerveztünk iskolánk javára. A hangversenyen fellépett a Savaria Barokk Zenekar, Németh Pál vezetésével. Az est szólistája volt Zádori Mária, valamint az induló zeneművészeti szakközépiskolánk három leendő tanára: Kállay Katalin - furulya, Győri István - lant és Vitárius Piroska - barokk hegedű. A hangversenyen kép és hangfelvétel is készült, amiből itt egy rövid ízelítőt láthatnak. A teljes hangverseny rövidesen CD formájában lesz hozzáférhető, valamint az iskola youtube csatornáján látható.

A Savaria Barokk Zenekart december 14-én ingyenes karácsonyi hangversenyen láthatjuk vendégül a Tolnay Klári Teremben, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

Az est szólistáinak Tercina Régizene Együttes formációja pedig december 18-án, 19.00 órai kezdettel mutatkozik be nálunk "Sírdogál a gyermek Isten" című műsorukkal, ahol a zene mellett irodalmi részleteket is hallhatnak Györgyi Anna színművész tolmácsolásában, továbbá az estet képzőművészeti alkotások is kísérik, melyekben vetített formában gyönyörködhetünk.