Wardos gólyatábor 2015

Az idei évben különleges élményben vehettem részt, mint Wardos gólya. Mielőtt új fészkünkbe berendezkedtünk volna, alkalmunk nyílt megismerkedni a többi társunkkal.

Izgalomtól lázasan léptünk be mindannyian az iskolába, az újonnan érkezők és a bennfentesek egyaránt, hogy lássuk, kikkel fogunk eltölteni négy évet az iskola falai között és kik lesznek az újdonsült társaság tagjai.

A feszült légkör hamar átszakadt a remek és mókás ismerkedő játékok első percétől fogva, amit a Diákönkormányzatosok remek érzéke segített elő. Ismerettségünk korai szakaszán is már teljes mértékben összhangban működött a csapat. A barátságok szinte az első pillanatban megköttettek, és az évfolyam tagjai azonnal felfedezték egymásban a fontos és szép dolgokat.  A Forgó színpad, a Táncház, a Gellért-hegyi séta, a közös filmnézés és a  Sport-délelőtt meghozta várvavárt gyümölcsét a Gólyanap szervezőinek. Elégedetten és boldogan tértünk haza, hogy szeptember elsejétől mind nekiinduljunk a gimnáziumi élet rögös útjain.

A gólyatábor csodás küszöbe volt egy négy évig tartó közös kalandnak.Az idei gólyatábort minden évfolyamtársam nevében csak dícsérhetem, és kedves emlék marad belőle egész életemre, amit nem fogunk elfelejteni soha.